23 augusti 2011

Mirabeller

Mirabeller i överflöd

Huset som vi precis flyttat till har en häck som delvis består av, var jag just lärt mig, en sorts körsbärsplommon som heter mirabeller. Vissa träd med röda frukter och vissa med gula. Goda som de är men eftersom vi inte har ett utan tjugofyra träd, med något som mer skulle kunna liknas vid klasar av frukter så behöver vi göra något mer än bara äta. Så sitter ni inne med recept på dessa små fina frukter så får ni gärna dela med er av dessa till mig!

Cocos i händelsernas centrum!

1 kommentar:

  1. Investera i en mustpress! Det blir fantastisk söt, frisk must och om den pastöriseras och hälls på bag-in-box och förvaras svalt, håller den i ett helt år. Egen dricka hela året? Bästa gå-borts-presenten! Mirabeller innehåller helt naturligt mycket pektin. Det går dem också lämpliga för att koka marmelad, utan att man behöver tillsätta så mycket socker.

    http://fruktpress.se/se_fruktpressar,7.html?gclid=CO35i9vfusECFavpcgodZXsANw

    Lycka till

    SvaraRadera