23 september 2011

Fotograf: Joakim Berndes

Fotograf: Joakim Berndes


Korniga och mjuka bilder med gråskalor i det oändliga. Här nedan ser ni resultatet av ett stort fotointresse, en kamera som ständigt får vara med och bilder som framkallats i mörkrum. Det riktigt doftar framkallningsvätska från vissa av hans svartvita bilder.
Jag ville egentligen, enhetligt och fint, visa bara svartvita bilder men de fantastiska rosa blommorna och clownporträttet gick ju inte att utelämna. Gravidbilden belönades med förstapris i Scandinavian Photos tävling i april i år. Mer bilder och info hittar ni här

12 september 2011

Fotograf: Pysse Holmberg

Fotograf: Pysse Holmberg, igen

Som utlovat kommer här fotograf Pysse Holmbergs fantastiska porträtt. Titta och njut, igen! Mer bilder och fler porträtt på hans hemsida.

5 september 2011

Fotograf: Pysse Holmberg

Fotograf: Pysse Holmberg

Det var så svårt att välja bland fotograf Pysse Holmbergs bilder så det får bli ett tvådelat inlägg. Det här första med hans sköna reklam- och lifestylebilder och nästa med några av hans fantastiskt fina porträtt. Jag gillar färgmättnaden och rörelsen som finns i flera av de här bilderna, den blanka lacken mot det matta taket och kvinnans ben, ljussättningen i bild två och tre samt de härliga tonerna i de tre sista bilderna. Titta och njut!