23 juli 2010

Lejonunge

Sötnos på Borås Djurpark. 2 månader och 21 dagar gammal :)

18 juli 2010

16 juli 2010

Blåbär

Idag har jag och Tess varit i skogen och plockat blåbär och några nyvakna kantareller. Det luktade helt ljuvligt efter regnet i förmiddags och jag blev alldeles lycklig av att vara där. Vi åt picknick på en söt lite brygga tillsammans med två änder varav den ena var väldigt modig. Hon åt bulle från min hand.

10 juli 2010

Svensk sommar

Svensk sommar när den är som bäst!

SEMESTER...

SEMESTER!

Jag är medveten om att jag varit lite dålig på att uppdatera det sista. Det har framför allt varit ruskigt mycket att avsluta på jobbet. Jag har fler trevliga fotografer och stylister på gång att blogga om men jag har helt enkelt inte orkat och nu har jag bestämt mig för att ta semester även från det.

I några veckor framöver blir det lite då och då bara slappa semesterbilder tagna av mig och mina barn. I mitten av augusti lovar jag att bloggen är som vanligt igen.
Trevlig sommar på er alla läsare!



4 juli 2010

Kvällsdopp

Late night swim...

En svensk insjö by night. Finns det något mer magiskt? Här i en stilla blågrå sjö som smälte samman med en grå brygga badade jag och väninnan 22.30 igår kväll. Gårdagens bästa dopp.

2 juli 2010

Fotograf: Lennart Sjöberg

Fotograf: Lennart Sjöberg.

Jag spenderade en varm tisdag i Lennart Sjöbergs studio för att fotografera glass. Glass som skulle skopas upp och se ut perfekt ut smälte inom loppet av någon minut. Tack och lov att man jobbar med experter. Fotografen och matstylisten Lisa Lemke proffsade sig hela dagen och jag kunde slappna av och bara nika och peka. Lennart är otroligt proffsig och finishen är grym. Glassbilderna ska ni få se snart men på Lennart Sjöbergs hemsida finns en uppsjö andra bilder som visar hans breda kompetens. Här är några av mina favoriter: